Δεν υπάρχει λύση...



Δυστυχώς για ακόμη μια φορά τα σενάρια διαψεύστηκαν αναφορικά με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ. 

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να πείσουν τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ κ.Ελευθερακη να παραμείνει έστω και προσωρινά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα στην πολυτάραχη Ομοσπονδία.

Όμως την τελευταία στιγμή Πρόεδρος βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος κ.Τσιανος που είχε καρατομηθει από αυτούς που τώρα είχε μαζί του σε μια πλειοψηφία που κρίνεται οριακή καθώς υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι από την ανακατάληψη των θέσεων.

Στη σκακιέρα της ΠΟΕΠΛΣ αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές και μην εκπλαγείτε αν σε λίγο χρονικό διάστημα δούμε ως νεο Πρόεδρο κάποιο αουτσάιντερ.

Θυμίζουμε ότι στα τελευταία 5 χρόνια αυτή είναι η 8η φορά που άλλαζει ο Πρόεδρος ως ένας θεσμός που από το 2011 έχει να ολοκληρώσει πλήρη θητεία.

Αυτή τη φορά στόχος ήταν μερίδα συνδικαλιστών που διαχειρίστηκαν ως επί το πλείστον τις τύχες των συναδέλφων το τελευταίο τρίμηνο.

Στις ψηφοφορίες που έγιναν για κάποιες θέσεις οι ισορροπίες ήταν οριακές.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ισορροπίες παραμένουν ευμετάβλητες και οι αλλαγές που έγιναν δεν μπορούν να εκφράσουν το σύνολο των συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛΣ καθώς σοβαρά προβλήματα ζητούν λύσεις που απαιτούν ενότητα και κοινή σκέψη.

Το νέο ΠΔ και οι διαχείριση των μεταθέσεων του 2020 είναι καυτή πατάτα που δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί η ΠΟΕΠΛΣ όταν παραμένει χωρισμένη σε κομμάτια