Μεταθέσεις..Και η μάχη καλά κρατεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται για ακόμη μια φορά το σήριαλ με τις εσωτερικές διαμάχες της ΠΟΕΠΛΣ.


Αυτή τη φορά με φόντο τις μεταθεσεις των συναδέλφων και φυσικά από συνδικαλιστές που για πολλά έτη παραμένουν αμεταθετοι.

Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να φέρουν την ηρεμία στην Ομοσπονδία ύστερα από την απρόβλεπτη απόφαση του Προέδρου να "φάει" τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο των μεταθέσεων κ.Τσατσουλή .
Σε όσα καταλογίζονται στον κ.Τσατσουλή είναι η προσπάθεια του για πρώτη φορά ίσως να γίνουν μεταθεσεις με δικαιοσύνη.

Είναι αλήθεια ότι πολλές ρουσφετολογικες μεταθεσεις δεν έγιναν και αυτο ενόχλησε πολλούς που είχαν συνηθίσει να επενδύουν στην εξυπηρέτηση των ημετέρων.

Βέβαια η πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί συνδικαλιστές...ισως και πιο πολλοί από τους μισούς στο ΔΣ της Ομοσπονδίας έστειλαν μήνυμα οτι δεν θα δεχτούν την καρατόμηση του κ.Τσατσουλή καθώς αυτό θα προκαλέσει ρήγμα στην Ομοσπονδία.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό ο Πρόεδρος να μαζευτεί και να αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση να εκπροσωπήσει ο ίδιος την Ομοσπονδία στις φετινές μεταθεσεις.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που και το καθεστώς των μεταθέσεων θα έπρεπε να είχε καθοριστεί και η διαδικασία θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει.

Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν αναμένεται να είναι θετικές και οι μεταθεσεις για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δείχνουν να βρίσκονται στον αέρα.

Πάντα όμως με θύματα τους συναδέλφους.

Καλο μας καλοκαίρι!!