Η αλήθεια για τις μεταθέσεις!!!


Επιστολή αναγνώστη

Ενώ είναι γνωστό ότι αυτοί διαχειρίστηκαν από την γέννησή του μέχρι το τελικό του στάδιο το νέο ΠΔ μεταθέσεων, πασχίζουν να μας πείσουν ότι αγωνίζονται για τις τύχες των συναδέλφων τους. Ματαιοπονούν …

Μήπως ξέχασαν ότι χειροκροτούσαν κατά την ψήφιση στη Βουλή των διατάξεων περί μεταθέσεων του ν. 45/04/2017 ;

Πρωτεργάτης αυτών ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ.Τσιανος ο οποίος απεικονίζεται σε φώτο στη Βουλή κατά την ψήφιση του ν.4504/17

Και μπορεί να υπήρξαν και άλλοι συνδικαλιστές μαζί του εκείνη τη μέρα όμως όλοι οι υπόλοιποι πλην του κ.Τσιάνου όταν ψηφίστηκε ο νόμος 4676/20 αντέδρασαν για όσα αρνητικά προέβλεψε για τις μεταθέσεις και το νέο οργανόγραμμα.

Επιπρόσθετα όλοι οι υπόλοιποι καταδίκασαν και το ΠΔ Μεταθέσεων 11/2021.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ κ.Τσιάνος υπήρξε ο μοναδικός υπέρμαχος του τραγικού καθεστώτος των μεταθέσεων τόσο στον νόμο του ΥΝΑΝΠ το 2017 όσο και σε αυτόν του 2020 αλλά με το ΠΔ 11/2021 όπως και με όσα υποστηρίζει στα ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ τα τελευταία 2 έτη.

Φυσικά οι  φωτογραφίες που απεικονίσουν σε εκείνη τη συνεδρίαση της Βουλής για τον Ν. 4504/2017 -" Δια βίου εκπαίδευση προσωπικού Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις"
(τον Νοέμβριο του 2017) ότι ο κ.Τσιάνος ΔΕΝ ήταν παρών...μάλλον δεν αποδίδουν την πλήρη αλήθεια!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!